Curs de Fotografie pentru ONG

2017:06:19 14:37

 Curs de Fotografie pentru ONG

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj organizează în perioada 3-28 iulie 2017 cursul FOTOGRAFIE DE EVENIMENT, REALIZARE ŞI UTILIZARE. Participanții la acest curs vor dobândi competențe în utilizarea aparaturii fotografice digitale în pormovarea evenimentelor de tineret și în utilizarea fotografiilor în materiale grafice de promovare: slide-uri, afișe, flyere.

Cursul se adresează membrilor ONG-urilor de tineret care au atribuții în utilizarea aparaturii fotografice și în elaborarea materialelor de promovare pentru proiectele organizației.

Cursul, avându-l ca lector pe domnul Mircea Albu, președintele Asociației Artimage, se va desfășura la Biblioteca Județeană “Octavian Goga” în intervalul orar 17-19, pentru un număr de 15 participanți și este gratuit.

Înscrierea se face la adresa de email djst.cluj.tineret@gmail.com pană în data 28.06.2017 și trebuie să cuprinda: CV, motivație privind participarea la curs, recomandare din partea președintelui organizației din care să reiasă că cel care se înscrie la curs are sau va avea atribuțiile amintite mai sus privid utilizarea aparaturii fotografice în proiectele organizației.

Lista cu candidații admiși la acest curs se va publica pe site-ul DJST Cluj.

Prezentarea cursului și tematica pentru fiecare ședință pot fi consultate in atasament CLICK AICI.

< Inapoi