GALA SOCIETATII CIVILE – 2012

2012:02:15 15:03

GALA SOCIETATII CIVILE – 2012

Gala Societatii Civile este un proiect care promoveaza si premiaza activitatea sectorului non-profit din Romania.

Editia a X-a a Galei Societatii Civile continua traditia consolidata in fiecare an, aceea de a recunoaste fiecare initiativa luata pentru imbunatatirea vietii intr-o comunitate si de a premia spiritul civic si responsabilitatea sociala in Romania.

In competitie se pot inscrie asociatii, fundatii, grupuri de initiativa si persoane fizice. Sunt eligibile proiectele care s-au finalizat cel tarziu in ianuarie 2012, care au rezultate cuantificabile si demonstrabile, exceptand proiectele inscrise la editiile anterioare ale evenimentului cu aceeasi perioada de desfasurare. Incepand cu aceasta editie se pot inscrie in competitie si programe, in sectiunea dedicata din Categoria D.

Prin intermediul competitiei anuale sunt promovate si premiate cele mai bune proiecte desfasurate de organizatii neguvernamentale, grupuri de initiativa sau persoane fizice, punand astfel in valoare si aducand un plus de vizibililitate celor mai bune initiative civice. Proiectul si-a construit notorietatea de-a lungul celor noua editii, care au implicat in medie peste 150 de organizatii din sectorul neguvernamental si non-profit. Festivitatea de acordare a premiilor reprezinta un prilej si un loc intalnire intre sectorul asociativ si reprezentantii sectorului public si privat.

Inscrierile se desfasoara online in perioada 9 februarie – 13 martie 2012.

Jurizarea proiectelor se desfasoara in perioada 26 martie - 30 aprilie 2012.

Informatii suplimentare :

galasocietatiicivile.ro

Gala Societatii Civile 2012

Ghid de inscriere Gala Societatii Civile 2012

< Inapoi