TINERI DUPĂ PANDEMIE

2021:05:19 10:55

TINERI DUPĂ PANDEMIE

În prezent, se derulează proiectul "TINERI DUPĂ PANDEMIE", finanțat prin programul Erasmus+ și organizat de Grupul PONT în colaborare cu Ministerul Tineretului și Sportului. În cadrul proiectului se vor realiza o serie de întâlniri cu tinerii cu scopul de a identifica problemele cu care se confruntă aceștia pe perioada pandemiei și pentru a identifica acțiunile care pot fi întreprinse pentru a ajuta acest segment al populației, să depășească greutățile perioadei.

În acest sens se dorește a găsi răspunsuri la o serie de întrebări cum ar fi:

• Ai vrea sa vorbești cu cineva?

• Ai vrea sa-i spui cuiva ce simți și cu ce te confrunți acum, în plină pandemie?

• Dar despre ce va fi după pandemie ai vrea sa vorbești? Care e primul lucru pe care visezi sa-l faci atunci?

• Cum va fi oare sa fim TINERI DUPĂ PANDEMIE?

Pentru a facilita interacțiunea cu tinerii, în cadrul proiectului se desfășoară, sâmbată 29 mai 2021, ora 11:00 o întâlnire on-line, pe platforma ZOOM, în care aceștia pot discuta deschis despre preocupările, grijile și nevoile lor de acum și de după perioada de pandemie.

Detalii despre eveniment și înscriere găsiți aici: www.tineridupapandemie.ro, https://www.facebook.com/tineridupapandemie.

Înregistrarea participanților din județul Cluj se face pe www.tineridupapandemie.ro sau urmând direct la link-ul următor: https://bit.ly/tinericluj

< Inapoi