PLANTEXTRAKT – HAI LA JOACĂ DE ZIUA TA!

2019:06:03 13:01

„Hai la joacă de ziua ta” este un eveniment sportiv, interactiv care își dorește să transforme un traseu într-o provocare. Acesta este amenajat cu probe surpriză, prin care cei înscriși trebuie să treacă. Este un eveniment sportiv dedicat iubitorilor de mișcare cărora le propunem o cursă provocatoare cu obstacole, surprize și multă distracție alături de prieteni și colegi!

Data si Locația – “PlantExtraskt – Hai la joacă de ziua ta”

Duminică, 9 iunie 2019, ora 10:00, Parcul Central, Cluj-Napoca, jud. Cluj

Categorii de vârsta: Fete/Baieti

3-7 ani

8-9 ani

10-11 ani

12-13 ani

Competiția de alergare outdoor va avea loc în Parcul Central, Cluj-Napoca, jud. Cluj, pe un traseu securizat și măsurat. Traseul v-a avea o lungime între 400m si 1500m în functie de vârsta copiilor.

Cursa cu obstacole este o ocazie foarte bună, să îi impulsionăm pe cei mici să facă diferite exerciții fizice, în aer liber, într-un mod distractiv. Cei mici au parte de o mulțime de beneficii într-o astfel de activitate, dezvoltându-și diverse abilități precum : agilitatea, coordonarea, dezvoltarea musculaturii și echilibrul.

Provocarea pe care o lansează „Cursa cu obstacole” tuturor participanților este de a trece linia de FINISH. “Pot și vreau!” Ai vrut mereu? Acum poți! Lasă-te surprins de tine însuți!

TAXE DE PARTICIPARE CONCURS

Taxa de participare este de 25 lei/copil indiferent de perioada de înscriere.

Inscrieri la: http://atleticcluj.ro/inscriere-competitie-hai-la-joaca/

< Inapoi