Curs Preparator Sportiv/Fizic

2016:02:08 10:29

In perioada 11.04 - 17.04.2016, Centrul National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor in colaborare cu Centrul Roman de Studii Sportiv-Educationale organizeaza cursul pentru ocupatia de PREPARATOR SPORTIV/FIZIC.

Programul de formare profesionala pentru ocupatia PREPARATOR SPORTIV/FIZIC este un curs de perfectionare care se adreseaza celor care lucreaza in bransa, ca antrenori sau profesori de educatie fizica si sport, fiind absolventi ai cursurilor de antrenori sau absolventi ai facultatilor de profil, acest lucru fiind relevat de portofoliu prezentat in momentul inscrierii.

Cursul este autorizat de Comisia Municipala din cadrul Agentiei de Prestatii Sociale-Autoritatea Nationala pentru Calificari - Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei si respecta standarul ocupational in vigoare.

Se finalizeaza cu examen de absolvire, care duce la obtinerea unui certificat de competente recunoscut pe piata muncii din Romania si UE.

Detalii legate de curs se gasesc pe site-ul www.crsse.ro si pe site-ul www.cnfpa-sna.ro la rubrica formare alti specialisti.

< Inapoi