Gala Națională a Societății Civile Tinere din România

2015:10:28 16:50

Gala Națională a Societății Civile Tinere din România

Ministerul Tineretului și Sportului, prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Cluj și Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca împreună cu The Duke of Edinburgh’s International Award Romania, în parteneriat cu Federația SHARE Cluj-Napoca organizează în 14 noiembrie 2015, ora 19, la Casa de Cultură a Studenților Cluj-Napoca, Gala Națională a Societății Civile Tinere din România – gală care premiază cei mai buni dintre tinerii implicați în viața societății și a comunității din care fac parte, un eveniment de recunoaștere a implicării sociale, a inițiativelor innovative și a talentelor tinerilor. În contextul Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului a fost natural ca anul acesta, cea de a doua ediție să se defășoare la Cluj-Napoca.

Gala Naţională a Societăţii Civile Tinere din România este un eveniment care își propune, sub deviza "Inspirăm o nouă generație", să recunoască meritele tuturor tinerilor din țară. Evenimentul ajuns la cea de-a doua ediție , prima ediție a avut loc în perioada 21-22 noiembrie 2014 la Covasna și a fost organizată și desfășurată de către Ministerul Tineretului și Sportului prin Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna în parteneriat cu Ministerul Educației Naționale, Instituția Prefectului jud. Covasna și Consiliul Județean Covasna.

Invităm tinerii și ONG de/pentru tineret să se inscrie/să-și înscrie proiectele și/sau membrii/voluntarii merituoși în concurs la cele 13 secțiuni/domenii. Înscrierile sunt deschise până pe 31 octombrie 2015. Un juriu format din specialiști pe fiecare domeniu în parte va decide cine, ce și de ce merită recunoștința celorlalți. Cei care fac voluntariat, lucrează în arte, IT, inovează, practică sport de performanță și nu numai, se implică în educație fie aceasta formală sau nonformală, fac proiecte de mediu, vor să devină sau sunt deja antreprenori, ori creează o lume mai bună prin acțiuni umanitare sunt cei pe care societatea românească trebuie să îi scoată în față.

Se pot înscrie sau nominaliza tineri sau proiecte care merită un premiu!

Vă invităm să profitați de oportunitate și să vă faceți cunoscută munca în rândul profesioniștilor din domeniul dumneavoastră precum și publicului larg! Un premiu la Gala Națională a Societății Civile Tinere din România înseamnă un „DA” din partea tuturor. Da, ceea ce faceti contează, da, vrem mai mulți tineri la fel și da, continuați pe drumul ales!

Evenimentul este organizat, cu sprijinul Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Primăriei Municipiului Cluj-Napoca și a Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna în contextul Cluj-Napoca Youth European Capital 2015.

În formații suplimentare și regulamentul de concurs le găsiți pe site-ul evenimentului www.galasocietatiiciviletinere.ro.

Vă așteptăm la gala care inspiră o nouă generație!

< Inapoi