Campionatul National de Majorete

2014:04:09 10:48

Campionatul National de Majorete

Asociaţia de Majorete din Romania anunta organizarea CAMPIONATULUI NATIONAL DE MAJORETE editia a VII-a.

Organizatorii acestui eveniment sunt: AMR (Asociatia de Majorete din Romania), Primaria Municipiului Cluj-Napoca, Club Sportiv UMF si Madness UMF.

Evenimentul se va desfasura la Cluj-Napoca in data de 1 iunie 2014.

La sectiunea Majorete Traditionale cu Pom-poni si Baton :

- Primele 5 echipe clasate la fiecare categorie de varsta (cadete, junioare si senioare) se vor califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE MAJORETE (EMA) din Targoviste din luna septembrie.

La sectiunea Cheerleading

- Primele 2 echipe clasate la categoriile de varsta Junioare si Senioare, diviziile Allgirl si Coed se vor califica la CAMPIONATUL EUROPEAN DE CHEERLEADING (ECU) din Bonn, Germania din luna iunie.

Campionatul National se va desfasura pe 4 sectiuni separate: majorete traditionale cu pom-poni, majorete traditionale cu baton, cheerleading si majorete hobby.

Va rugam sa solicitati regulamentele si formularele de inscriere pe adresa de e-mail asociatia_majorete_romania@yahoo.com sau office@majorete.ro in timp util pentru a putea realiza inscrierea.

Formularele de inscriere in concurs trebuie trimise prin e-mail la AMR pana cel tarziu in data de 1 mai 2014 alaturi de dovada platii taxelor aferente fiecarei echipe.

Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati pe numarul de telefon 0745-264.824, precum si pe e-mail: asociatia_majorete_romania@yahoo.com sau office@majorete.ro .

< Inapoi