Transylvania Open Squash

2012:11:05 14:30

Transylvania Open Squash

Asociaţia Pro Squash România organizează primul campionat regional de squash, care se numeşte TRANSYLVANIA OPEN SQUASH. Acest campionat se va defăşura în luna noiembrie, având o etapă locală de calificare şi una regională - etapa finală. Oraşele participante sunt: Arad, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Cluj Napoca, Sibiu, Timişoara şi Oradea, finala campionatului organizându-se la Cluj Napoca.

Transylvania Open Squash este un concurs de amatori ce se adresează bărbaţilor care au împlinit vârsta de 18 ani.

Cluburile de squash participante în campionat sunt: Arad – Gemi Sport, Baia Mare  – DruRelax, Bistriţa – Aqua Schreiner, Braşov – WePlay, Cluj Napoca – Squash Club, Oradea – World Fitness, Sibiu – Activ Squash si Timişoara – Squash Club Timişoara. Înscrierea în campionatul Transylvania Open Squash este gratuită şi se poate face pe site-ul www.prosquash.ro sau direct la unul dintre cluburile participante.

Etapa locală se va desfăşura în sistem de grupe, în perioada 17 - 18 noiembrie 2012, simultan în toate cele 8 oraşe.  Primii 4 clasaţi din fiecare oraş se califică în finala campionatului.

Etapa finală se va desfăşura în perioada 24-25 noiembrie, la Cluj Napoca, pe un teren de sticlă special amenajat în Iulius Mall. În urma unui sistem de joc eliminatoriu, dintre cei 32 de finalişti se vor stabili câştigătorii concursului care vor primi premii în valoare de 1.800 euro.

Asociaţia Pro Squash România va colabora cu Direcţia Judeţeană pentru Tineret şi Sport Cluj pentru a susţine şi promova acest campionat de squash regional. Bazele parteneriatului ar fi reprezentate de interesul comun de a promova sportul, de dorinţa de a oferi jucătorilor care practică squash un cadru de organizare profesionist şi de calitate, precum si de misiunea comună de a promova un stil de viată sănătos, prin sport.

Organizatori: Asociaţia Pro Squash România.

Perioada: 17-18 noiembrie (în fiecare oraş) şi 24-25 noiembrie (la Cluj Napoca).

Evenimente: etapa locală, petreceri, faza finală (Iulius Mall), festivitate de premiere.

Parteneri media regionali confirmaţi: Gazeta Sporturilor (ediţia print Transilvania şi naţional, gsp.ro, Gsp Radio), Realitatea TV – staţiile locale, Transilvania Live, Transilvania Reporter, Citynews.ro, MensHealth, Tenis Partener, recomandat de Zile si Nopti.

Parteneri media locali: Glasul Maramureşului, Mesagerul de Bistriţa, Mesagerul de Braşov, Ziua de Cluj, Tribuna Sibiu, Crişana Oradea.

Sponsori confirmaţi: Heineken cu brandul său Silva. ISS World, Aqua Carpatica, Isostar, Iulius Mall, Transilvania Post, Grand Hotel Napoca şi Wilson - partenerul tehnic.

Materiale de promovare: afişe, pliante, bannere, broşură, tricouri, autocolante, pungi, diplome, invitaţii.

Promovare online: website dedicat, facebook, bloggeri, newslettere şi bannere online.

Sperăm ca acest proiect unic să beneficieze de o susţinere şi suport astfel încât să promovăm prima competiţie de acest gen în rândul sportivilor din Transilvania, iar squash-ul şi participanţii, organizatorii şi companiile susţinătoare să se bucure de o mai mare vizibilitate şi notorietate. Acest sport practicat de o categorie aparte de persoane în România, merită să fie cunoscut de cât mai multe persoane şi are un mare potenţial de dezvoltare.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă stăm cu plăcere la dispoziţie la numarul de telefon: 0741.649127

< Inapoi