SPORTIVII LUNII IANUARIE

2012:02:08 10:45

SPORTIVII LUNII IANUARIE

In urma rezultatelor obtinute de sportivii clujenii in cursul lunii IANUARIE la competiiile internationale si nationale, oficiale declaram SPORTIVII LUNII IANUARIE pe SIPOS RARES sportiv al C.S.M. Cluj la sectie de TENIS DE MASA, antrenat de SIPOS SEPTIMIU, care a participat in perioada 27 – 29.01.2012 la Top 10 Europa, competitie organizata in localitatea Buzau – Romania. La aceasta competitie au participat cei mai buni sportivi din Europa.

Competitia s-a adresat categoriei de varsta cadeti, unde sportiviul, a obtinut LOCUL V la categoria lui de varsta.

Acelasi loc il ocupa si ANDREEA CATUNA sportiva a “U” CSM Cluj, sectia JUDO si antrenata de FLORIN BERCEAN si GEANINA ANDREICA.

Aceasta a participat in perioada 28 - 29.01.2012 la Cupa Mondiala din Bulgaria, competitie destinata senioarelor, unde s-a clasat pe locul V in limita categoriei – 52kg.

Dorim sa felicitam sportivii pentru acest rezultate si sa le dorim succes in competitiile urmatoare.

Asteptam in continuare voturile voastre pentru SPORTIVUL(A) LUNII, proiect care va continua si pe parcursul anului 2012 bazandu-se pe acelasi regulament de desfasurare : Ne trimiteti noua, pe mailul institutiei djstcluj@yahoo.com propunerile D-voastra cu mentiunea - Pentru SPORTIVUL(A) LUNII.

Aceasta propunere trebuie sa fie sustinuta de performanta pe care sunteti obligasti sa ne-o enumerati.

Conducerea D.J.S.T. Cluj

< Inapoi