Selectare formatori

2011:08:10 13:47

Selectare formatori

ANUNŢ DE SELECTARE FORMATORI ÎN CADRUL PROIECTULUI ” CONSTRUCTIA INSTITUTIEI ”LUCRATORUL DE TINERET” PENTRU INTEGRAREA TINERILOR IN SOCIETATE”.

Avem placerea de a va aduce la cunostinta faptul ca Schultz Consulting va scoate la concurs 80 de posturi de formatori din cadrul Proiectului ” Constructia institutiei ”Lucratorul de tineret” pentru integrarea tinerilor in societate”.

Proiectul este co-finantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European, Programul Operational Setorial Dezvoltarea Resurselor Umane, Domeniul Major de Interventie 1.4. Calificari europene, numarul de identificare a proiectului POSDRU/4/4.1/S/5 nr. de inregistrare al contractului AMPOSDRU 178/30.07.2009, incheiat cu Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse, Directia Generala Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane.

Proiectul este implementat de Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret in parteneriat cu Conventia Nationala a Fundatiilor pentru Tineret (Organizatie neguvernamentala de tineret de nivel national ) si Schultz Consulting srl (companie de training si consultanta in management de proiect) pe o perioada de 29 luni incepand cu 1 noiembrie 2009, in 8 regiuni din Romania.

Aceasta etapa a proiectului consta in:

1. Selectarea formatorilor interesati de pregatirea si livrarea cursului de lucrator de tineret;

2. Definitivarea modulelor care vor fi livrate;

3. Dezvoltarea continuturilor si a metodelor de formare;

4. Pregatirea formatorilor in tematicile care vor fi livrate;

La finalul etapei va rezulta un grup de 80 de traineri care vor livra cursuri autorizate CNFPA de 90 de ore pentru ocupatia lucrator de tineret.

Pentru a deveni formator in cadrul Grupului de formatori pentru pentru ocupatia lucrator de tineret, vor fi parcurse 2 faze de selectie:

1. Prima faza cuprinde analiza unui dosar personal care va cuprinde urmatoarele documente (descarcati de AICI):

a) Fisa de inscriere a aplicantului;

b) Curriculum Vitae model Europass;

c) Un eseu in care sa raspundeti la intrebarile adresate;

d) Copie dupa certificatul de formator recunoscut CNFPA;

2. Faza a doua de selectie:

In urma procesului de evaluare din faza 1, formatorii selectati vor sustine o sesiune demonstrativa de formare de 20 minute in fata unei comisii.

Pentru inscriere va rugam sa completati formularele anexate: (Fisa de inscriere, un Curriculum Vitae format Europass si eseul). Documentele solicitate trebuie să fie trimise obligatoriu până Luni 15 august 2011 ora 16:00 la adresa de e-mail formator@schultz.ro. Selecţia va fi realizata de catre o comisie, in functie de criteriile stabilite, pe baza fiselor de aplicatie, a CV-ului si a eseului.

Rezultatele evaluarii aplicatiilor vor fi comunicate pana la data de 03 septembrie 2011, doar pentru candidatii selectati. Persoanelor neselectate, li se va asigura confidentialitatea candidaturii la Grupul de formatori pentru ocupatia de lucrator de tineret, fiind informati doar participantii care au fost selectati. Candidatii care nu primesc nici un raspuns pana la data de 03 septembrie 2011 inseamna ca nu au fost selectati.

Pentru informaţii suplimentare va rugam sa trimiteti un e-mail la adresa: formator@schultz.ro

< Inapoi