Tabere gratuite 2019

2019:05:20 12:11

Ministerul Tineretului si Sportului a aprobat Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj, pentru anul 2019, conform Metodologiei, 10 locuri pentru copii cu nevoi sociale si 80 de locuri pentru copii cu dizabilitati.

Pentru tabara sociala, care se va desfasura in vacanta de vara a anului 2019, 50% din elevi vor fi copii proveniti din familii al caror venit mediu lunar pe membru de familie este de pana la 50% din salariul minim brut pe economie si 50% elevi care beneficiaza de o masura de protectie speciala, instituita conform Legii 272/2004 privind protectia si promovarea drepturilor copilului, republicata cu modificarile și completarile ulterioare.

Dosarele vor fi centralizate de Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Cluj si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj, care le vor transmite spre aprobare Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj.

La taberele pentru persoane cu handicap, dosarele se vor depune la sediul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Cluj, strada B-dul Eroilor nr. 40, Cluj-Napoca, urmand a fi centralizate, verificate si aprobate in limita locurilor disponibile.

Beneficiarii care nu au mai participat la aceste tabere, vor avea prioritate la selectie.

< Inapoi