Finantari nerambursabile pentru Asociatiile Judetene

2014:06:20 14:02

DIRECTIA JUDETEANA PENTRU SPORT SI TINERET CLUJ, in baza HCJ nr 132 / 2ll4, anunta organizarea sesiunii de selectie a proiectelor privind acordarea de finantari nerambursabile pentru Asociatiile Judetene pe ramuri de Sport, care depun o propunere de proiect.

Bugetul pentru finantarea activitatilor/actiunilor sportive din cadrul programului Promovarea sportului de performanta - evenimente sportive si / sau a unor evenimente sportive de interes local si / sau national, in anul 20l4 este de 32.000 lei. Actiunile/activitatile sportive trebuie sa se deruleze conform specificatiilor din METODOLOGIA DE FINANTARE DIN FONDURI PUBLICE NERAMBURSABILE PENTRU PROIECTE DE ACTIVITATE SPORTIVA, care se poate descarca de AICI.

Termen limita de depunere a documentatiei: 25 IULIE 2014, la sediul DJST Cluj, B-dul Eroilor nr.40, Cluj-Napoca. Documentatia pentru elaborarea si prezentarea propunerii de proiect trebuie sa fie completa si intocmita conform Conditiilor si criteriilor de finantare.

Informatii suplimentare se pot obtine de la Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Cluj. Evaluarea si selectia proiectelor depuse se vor face in ordinea punctajului obtinut de catre fiecare solicitant, in limita bugetului alocat.

Finantarea programelor aprobate se va efectua numai dupa atribuirea contractelor de finantare pentru anul 2014.

< Inapoi