Barometrul de opinie publică – tineret 2012

2013:01:04 14:55

Joi, 20 decembrie a.c., ora 14:00, la sediul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret (ANST), a avut loc o conferinţă de presă în care vicepreşedintele ANST, Victor Lucian Ionescu, a făcut public „Barometrul de opinie publică pe tineret 2012”.

Obiectivul principal al cercetării a fost investigarea aspectelor centrale ale vieţii tinerilor în România, precum: calitatea vieţii, educaţie, stil de viaţă, timp liber şi consum cultural, mobilitate, participare civică şi politică. Sondajul de opinie a avut la bază un eşantion reprezentativ la nivel naţional de 1205 persoane din grupa de vârstă 18 – 35 ani, cu o eroare tolerată de +/- 2,8%, la o probabilitate de 95%.

 

„Suntem bucuroşi că am realizat acest studiu care stă la baza viitoarelor proiecte pe care le vom demara pentru tinerii din România. Vrem să contribuim la îmbunătăţirea calităţii vieţii tinerei generaţii şi automat la dezvoltarea societăţii per ansamblu”, a declarat vicepreşedintele ANST, Victor Ionescu.

 

În cadrul acestei conferinţe au fost prezenţi şi directorul general al Direcţiei Generale pentru Tineret, Lelia Andreea Preoteasa, directorul Direcţiei Programe, Proiecte şi Activităţi pentru Tineret, Bogdan Ion Tîlmaciu şi directorul Direcţiei Turism Sportiv pentru Tineret, Cristian Cojocaru.

 

Descarcă aici Barometrul de opinie publică pe tineret 2012

< Inapoi