Loredana Ohai, sportiva lunii noiembrie

2012:12:07 14:43

In urma rezultatelor obtinute de sportivii clujeni in cursul lunii NOIEMBRIE la competiiile internationale si nationale, oficiale, declaram SPORTIVA LUNII NOIEMBRIE pe OHAI LOREDANA sportiva a “U” CSM Cluj, la sectie JUDO, antrenata de Geanina Andreica Inclezan.

Aceasta a participat la Campionatele European de Tineret - U 23, desfasurate in Praga in perioada 17-18.11.2012 unde a avut o prestatie foarte buna ocupand locul III , cat. 57 kg.

Dorim sa felicitam sportiva cat si antrenoarea acesteia pentru aceste rezultate deosebite si le dorim mult succes in competitiile urmatoare.

NOTA: Asteptam in continuare voturile, propunerile voastre pentru SPORTIVUL(A) LUNII, proiect care va continua si pe parcursul anului 2012 bazandu-se pe acelasi regulament de desfasurare : Ne trimiteti noua, pe mailul institutiei djstcluj@yahoo.com propunerile D-voastra cu mentiunea - Pentru SPORTIVUL(A) LUNII.

Aceste propuneri trebuie sa fie sustinute de rezultatele, performantele pe care sportivul(a) le-a realizat, clubul la care se antreneaza si antrenorul care s-a ocupat cu pregatirea sportivului(ei).

< Inapoi