Sportivii lunii octombrie 2012

2012:11:06 11:50

In urma rezultatelor obtinute de sportivii clujeni in cursul lunii OCTOMBRIE la competiiile internationale si nationale, oficiale, declaram SPORTIVELE LUNII OCTOMBRIE pe DODOC IULIA sportiva a C.S.Politehnica Cluj la sectie Karate WKC, antrenata de Prof. Liviu Crisan, precum si BALAUR ANDREEA sportive a C.S. Hayashi-Activ Floresti la sectia de Karate WKC, antrenata de Prof. Adrian Gherman.

Aceaste doua sportive au participat la Campionatele Mondiale de Karate WKC, desfasurate in Novi Sad – Serbia in perioada 10 – 14.10.2012 unde au avut o prestatie foarte buna ocupand urmatoarele locuri:

1. Dodoc Iulia - Locul 1 – kata individual wado-ryu junior;

- Locul 2 – kumite individual shobu ippon;

- Locul 2 – kumite echipe shobu ippon rotativ;

- Locul 3 – kumite echipe shobu ippon ;

1. Balaur Andreea - Locul 1- kumite individual shobu ippon cadet;

- Locul 1 – kumite echipe shobu ippon rotativ;

- Locul 3 – kumite echipe shobu ippon;

Dorim sa felicitam sportivele cat si antrenorii acestora pentru aceste rezultate deosebite si le dorim mult succes in competitiile urmatoare.

NOTA :

Asteptam in continuare voturile, propunerile voastre pentru SPORTIVUL(A) LUNII, proiect care va continua si pe parcursul anului 2012 bazandu-se pe acelasi regulament de desfasurare : Ne trimiteti noua, pe mailul institutiei djstcluj@yahoo.com propunerile D-voastra cu mentiunea - Pentru SPORTIVUL(A) LUNII.

Aceste propuneri trebuie sa fie sustinute de rezultatele, performantele pe care sportivul(a) le-a realizat, clubul la care se antreneaza si antrenorul care s-a ocupat cu pregatirea sportivului(ei).

Va multumim !

Conducerea D.J.S.T. Cluj

< Inapoi