SPORTIVII LUNII FEBRUARIE

2012:03:06 17:14

SPORTIVII LUNII FEBRUARIE

In urma rezultatelor obtinute de sportivii clujenii in cursul lunii FEBRUARIE la competiiile internationale si nationale, oficiale declaram SPORTIVII LUNII FEBRUARIE pe Levente Zoltan Kecskes sportiv al C.S.Universitatea Cluj la sectie de ATLETISM, antrenat de Prof. Bogdan Vasile, care a participat in perioada 18 – 19.02.2012 la Campionatul Balcanic de Atletism, competitie organizata in Istambul - Turcia.

Competitia s-a adresat categoriei de varsta seniori, unde sportivul a obtinut LOCUL III la proba Saritura cu prajina, obtinand performanta de 4.60 m.

Acelasi loc il ocupa si Alexandru Tufa sportiv tot C.S.Universitatea Cluj la sectie de ATLETISM si antrenat tot de Prof. Bogdan Vasile.

Aceasta a participat la aceeasi competitie obtinand LOCUL III la proba Saritura in inaltime, obtinand performanta de 2.18 m.

Dorim sa felicitam sportivii si antrenorul pentru acest rezultatele obtinute si sa le dorim succes in competitiile urmatoare.

Asteptam in continuare voturile D-voastra pentru SPORTIVUL(A) LUNII, proiect care va continua si pe parcursul anului 2012 bazandu-se pe acelasi regulament de desfasurare : Ne trimiteti noua, pe mailul institutiei djstcluj@yahoo.com propunerile cu mentiunea - Pentru SPORTIVUL(A) LUNII.

Aceasta propunere trebuie sa fie sustinuta de performanta pe care sunteti obligati sa ne-o enumerati.

Conducerea D.J.S.T. Cluj

< Inapoi