Panouri de baschet in gradinite!

2010:03:15 11:18

Panouri de baschet in gradinite!

Primele panouri de baschet au poposit in gradinitle din Cluj-Napoca joi , 11 martie 2010.

In prezenta presedintelui Federatiei Romane de Baschet, Carmen Tocala, si a primarului municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu, s-au montat primele panouri de baschet la gradinita "Poenita", unde grupa de prescolari a si efectuat un mini-antrenament sub coordonarea antrenorului de specialitate Cornel Bochis.

Au urmat gradinitele "Dumbravioara" si "Micul Print".

Luni, 15 martie, se preconizeaza montarea panourilor la gradinitele "Cu parfum de tei", "Tandarica" , "Universitatii Babes-Bolyai" (vom reveni cu lista gradinitelor care vor fi dotate).

Programul lansat de FR Baschet "Sa crestem sanatos" se adreseaza copiilor în vârstă de 3 - 6/7 ani, în grădiniţe cu program normal, prelungit şi săptămânal, de stat si particulare, dar si familiilor acestora si cadrelor didactice din institutiile de invatamant selectate sau care isi vor manifesta disponibilitatea pentru implementarea acestui proiect.

In cadrul acestui proiect national se vor monta panouri speciale pentru prescolari, de dimensiuni reduse, care sa asigure copiilor satisfactia inscrierii cosurilor. Gradinitele incluse in proiect vor fi dotate si cu mingi nr. 5, speciale pentru grupa de copii carora se adreseaza FRB.

Proiectul a fost demarat in anul 2007, atat in plan national, cat si local, si a fost deja implementat cu succes in mai multe municipii si orase, printre care Bucuresti, Targu Mures, Galati, Sibiu, Otopeni, Focsani, Targu Jiu, Oradea.

< Inapoi